0 st: 0 Kr 0
inkl. frakt Totalt
0 Kr
Till Kassan
0 varor
 


Juklappstips hela december!

Under december månad vill vi fira in julen men även att vår nya hemsida nu kommit igång. Det gör vi med julklappstips. Den nya hemsidan gör att du kan boka din tid direkt via hemsidan, titta på delar av sortimentet och beställa varor hem till brevlådan. Vi är glada över att kunna erbjuda våra redan trogna kunder och även nya kunder denna service.

Välkomna in i butiken - nu både online och butik

Glöm inte att följa oss på Facebook för att inte missa nyheter, event och erbjudanden!

Våra ständiga erbjudanden

Vi har alltid koncept och erbjudanden för att du som kund ska ha valfrihet att betala på det sätt som passar dig, prenumerera på kontaktlinser och känna dig trygg med din affär.
Fråga oss eller klicka HÄR så berättar vi mer!

 

Decembers julklappstips från oss!

 
Therapearl Eye Mask
Den perfekta julklappen till någon du bryr dig om. Du kan värma masken för att få hjälp med torra, svidande eller rinnande ögon och du kan kyla masken för en uppfrächande effekt eller för att lindra migrän/huvudvärk. Läs mer eller köp den direkt HÄR
 
Röd-grön färgblind
Är du eller känner du någon som har defekt röd-grön seende. Vi har en lösning, colorlite,  som hjälper dig att att se skillnad på de färger du har besvär med. Över 90% av de med röd-grön defekt klarar Ishihara-testet med hjälp av colorlite.
Kontakta oss för mer information eller boka tid direkt HÄR
 
Thera tears kapslar
Visste du att för 80% av alla med torra ögon så beror problemet inte på att de producerar för lite tårvätska utan det beror på att tårvätskan avdunstar för snabbt från ögat.
Thera tears kosttillskott hjälper ögats körtlar att producera oljan som skyddar tårfilmen från att avdunsta och hjälper på så sätt långsiktigt mot torra ögon.

Läs mer eller beställ dina kapslar HÄR