0 st: 0 Kr 0
inkl. frakt Totalt
0 Kr
Till Kassan
0 varor
 
 

Valfrihet.   Flexibilitet.   Möjligheter.   Så ser världen ut idag. Inte minst den värld som är din och vår, med optikern i centrum, omringad av sina kunder och sina produkter.

Möjligheterna är många. Kunderna kan inte enbart få hjälp till förbättrad syn av sin optiker. Postorderföretag och ögonkirurgi är andra alternativ för den växande kundkretsen, som inte bara önskar bättre syn, utan också ser till faktorer som säkerhet, pris, utseende och bekvämlighet.  

Det är också de många aspekterna i köpet som borde göra optikerna till det bättre alternativet framför postorderföretag, vars standardlösningar och överkomliga priser lämnar kunden utan butikens flexibilitet och optikerns fackliga kompetens.

Ögonkirurgi tilltalar säkert många då det omedelbart verkar som ett lätt och snabbt avklarat alternativ. Dock är det en stor risk med operationerna, liksom med att effekten av ingreppet minskas med tidens gång. Det är osäkerhetsmoment vi inte stöter på vid kontaktlins-och glasögonanvändning.

Därför kan vi se ljust på optikerns framtid, då det är faktorer som utökad service, säkra produkter och en hög utbildningsnivå hos samtliga medarbetare som är nyckeln till kundernas tillfredsställelse.

 
Inga produkter hittades!